Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

6 jul 2018

Trevlig sommar!


Nu tar vi semester och välkomnar sol, bad och lata dagar. Det ska bli underbart!

Som vi alltid säger går dagarna och månaderna så fort. Vi har hunnit med mycket roligt också under juni månad men höjdpunkten kanske ändå var i onsdags när vi var på premiären för Gunnebo Slottsteater. Ett besök,  som kommit att bli tradition för oss. Men vi måste säga att årets föreställning hör till en av de bästa. ”Kuta och kör” heter den och baseras på en klassisk brittisk fars, men som vanligt satt i Gunnebo-kontext och med lokala kopplingar. Hela ensemblen med Allan Svensson, Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson och Ola Forssmed i spetsen var alla i högform och fick ta emot publikens stående ovationer. Vi kan varmt rekommendera att se denna fars i sommar! Innan föreställningen testade vi dessutom teatermenyn på den mysiga restaurangen – även detta kan vi verkligen rekommendera! Fantastiskt gott med många av råvarorna direkt från Gunnebos egna trädgård. Här finns mer information.

Gunnebo-tapas till förrätt

Grillad Kejsarhatt med krassesallad till huvudrätt

En annan höjdpunkt under juni var när Glenn Hysén besökte Tre Stiftelsers äldreboende Änggårdsbacken inför Sveriges första match i fotbolls-VM. Glenn bjöd på sig själv och många, såväl boende som personal ville passa på att få en bild med fotbollsstjärnan. Såhär skrev GP om besöket. Som alltid är Tre Stiftelser så inspirerande med sina olika aktiviter för de boende. En föregångare inom sitt område!

Glenn Hysén och Monica Berglund, Tre Stiftelsers VD

Våra kunder verkar ju inom en mängd olika branscher och det är kanske det som är det absolut roligaste med vårt jobb – variationen både vad gäller uppdrag och område. Från akademi med GU School of Executive Education till kultur och forskning med Stenastiftelsen och Lundbergsstiftelsen . Vidare informationsteknologi med företaget Raybased , vågkraft med  Waves4power och sjöfart med bolagen Stena Bulk, Concordia Maritime och Stena RoRo  Slutligen inte att förglömma vårt välgörenhetsprojekt Mercy Ships.

Inte konstigt att dagarna går undan.

Nu vill vi önska er alla en riktigt trevlig semester, vi finns förstås tillgängliga under sommaren men sätter igång igen för fullt i början av augusti.

/Ann-Sofie och Birgitta

Kommentarsfältet är stängt