Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Jeanette Fagerström
Jeanette Fagerström är Webbkommunikatör med inriktning på digital kommunikation och sociala media. Hon har även jobbat som yrkesklädesdesigner och teknisk produktutvecklingsansvarig inom beklädnadsindustrin i England, där hon tidigare bodde i fjorton år. Jeanette skriver gärna, såväl blogg som skönlitterärt. Julen -14 blev hon utgiven första gången i antologin ”Bakom Masken”.  Jeanette är kreativ till sin läggning och trivs med många projekt, gärna i ett högt tempo. Det kan vara likaväl altanbygge som handarbete eller att skriva en bok. Familjen och de två hundarna är också ett stort intresse.

Jeanettes kontaktuppgifter; Mobil: 0737-719640,
Mail: jeanette.fagerstrom@gmail.com,
Twitter: @Jefa_Yamamoto , Blogg: https://jeanettefagerstrom.wordpress.com/,
Instagram: buddha_narnattenvaknar

………………………………………………………………………………………………………


Valentyna_150x200Valentyna Nosova
Valentyna har en magisterexamen i journalistik vid universitetet Tavrijskij, Ukraina och under sin studieperiod arbetade hon som journalist på ett antal olika tidningar. Hon har därefter arbetat som PR-manager på flera företag där hon ansvarat för presskontakter, företagsevenemang och mässpresentationer samt utvecklat en personaltidning och webbsidan. Valentyna bor i Sverige sedan 2010, hon är en aktiv medlem i Ukrainska sällskapet i Göteborg och på fritiden ägnar hon sig gärna åt simning och sportfiske.

Valentynas kontaktuppgifter:
Mobil: 0727-36 55 15
E-post: valentyna.nosova@yandex.ru 

………………………………………………………………………………………………………

 

Malena_Eklund_150x200Malena Eklund
Malena Eklund har en magisterexamen i Medie- och Kommunikationsvetenskap och arbetar med folkbildning sedan 15 år tillbaka. Som chef arbetar Malena med såväl intern- som extern kommunikation. Hon har erfarenhet av att sitta i ledningsgrupp, samt ha personal- och budgetansvar. Dessutom är Malena van att arrangera allt ifrån konferenser till olika slags kulturprogram och event. Hon är mycket samhälls- och kulturintresserad.

Malenas kontaktuppgifter:
Mobil: 0723-98 90 24
E-post: malena.eklund@hotmail.com
………………………………………………………………………………………………………

 

Emma_150x200

Emma Hellberg
Emma har drygt en termin kvar på Medie- och kommunikationsvetarprogrammet i Göteborg. Under utbildningen har hon arbetat med PR-strategier, opinionsbildning och olika typer av medie- ochomvärldsanalyser. Mycket tid har ägnats åt skapandet av kommunikationsplaner för diverse kampanjer. Hon har även utbildats i både grafisk och retorisk presentationsteknik. Under våren 2014 praktiserade Emma hos oss.

Emmas kontaktuppgifter:
Mobil: 0730-70 49 62
E-post: Em.Hellberg@gmail.com

………………………………………………………………………………………………………

Charlotte Hogberg_bloggenCharlotte Högberg
Charlotte Högberg har en bred erfarenhet av affärskommunikation i olika roller, från strategisk rådgivare till projektledare och operativa funktioner. Hon har bland annat planerat för och implementerat kommunikation under förändring, vid kris, inför och under börsnoteringar och hanterade tidigt strategier och rutiner för sociala medier. Idag är Charlotte informationschef på modekedjan KappAhl med verksamhet i elva länder. Tidigare var hon kommunikationskonsult i eget företag med kunder noterade på Nasdaq OMX Stockholm. Uppdragen omfattade både investerar-, affärs- och intern kommunikation. Lutad mot sin erfarenhet värnar Charlotte den integrerade kommunikationen – då kan maximal effekt uppnås och en samstämmig bild av företaget skapas.

Charlottes kontaktuppgifter:
Mobil: 0704-715631
E-post: chlotte@telia.com

………………………………………………………………………………………………………

Jakob Ivarsson
Jakob Ivarsson driver Stakeholder communication AB, en IR-kommunikationskonsult fokuserad på att förklara och göra ett företags affär begriplig för dess intressenter.
Jakob anlitas framför allt av såväl noterade som onoterade bolag och organisationer för framtagning av deras omvärlds- och finansiella kommunikation, från strategi till genomförande.
Enligt Collins English Dictionary har ordet stakeholder betydelsen: people who have an interest in a company’s or organization’s affairs.

 Mer information finns på www.stakeholder.se

Jakobs kontaktuppgifter:
Mobil: 0737-870510
E-post: jakob.ivarsson@stakeholder.se

………………………………………………………………………………………………………

Lena Göthberg
Lena är en nätverkare av världsklass, hon har arbetat inom den maritima näringen i 25 år och har ett otroligt nätverk, både i Sverige men även internationellt. Som generalsekreterare i Sjöfartens Analys Institut har hon ansvar för omvärldsbevakning för globala sjöburna transporter. Lena är en oförbätterlig föreningsmänniska och hon hoppar gärna på nya utmaningar. Konferenser, samtal, event, sociala medier, varumärkesbyggande, web och kommunikation har på senare år växt till ett eget företag – AB GIGS. Att alltid tacka ja till en utmaning, att vara nyfiken och orädd betyder att man får lära sig nya saker nästan varje dag. Mer information finns på: http://about.me/gothberg/ och www.sai.se

Lenas kontaktuppgifter:
Mobil: 0706-56 07 02
E-post: lena@abgigs.se
Twitter: @LenaGothberg

………………………………………………………………………………………………………

David Björneloo
David är idéhistoriker och journalist, idag verksam som PR-konsult på Grayling. Som idéhistoriker är David utbildad i att förstå både historia och sin samtid.

Davids kontaktuppgifter:
Mobil: 0763-38 73 60
E-post: david.bjorneloo@grayling.com

………………………………………………………………………………………………………

David Stiernholm
David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma.

David är aktuell med boken Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i tredje upplagan. Mer information finns på http://www.stiernholm.com

Davids kontaktuppgifter:
E-post: david@stiernholm.com

………………………………………………………………………………………………………

Idriz ”Minnet” Zogaj
Idriz är minnesproffs och både lär ut och tävlar i aktiva minnestekniker. Förutom det egna entreprenörsarbetet är Idriz även ordförande och grundare av Svenska Minnesförbundet. Bland Idriz kunder finns allt ifrån fyra åringar som vill lära sig hans spel till väletablerade börsbolag som vill utveckla sin personal. Idriz brinner för att sprida och utveckla minnessporten i Sverige och har som förbundskapten för Svenska minneslandslaget tagit Sverige till silver i VM i London 2012!

 Mer information finns på www.zogaj.se

 

Idriz kontaktuppgifter:
Mobil: 0734-32 00 10
E-post: idriz@zogaj.se

………………………………………………………………………………………………………

Britt-Inger Hillhammar Ekberg
Britt-Inger har en bred erfarenhet från näringslivet. Från sälj- och marknadsjobb till personalfrågor och kompetensutveckling, rekrytering, ledarutveckling i olika positioner. Hon har arbetat som egenföretagare inom rekrytering och med individ och grupputveckling. I det arbetet använder hon pedagogiska instrument som t ex Stressprofilen® för att tydliggöra för individ och grupp, om deras styrkor och förbättringsområden. Britt-Inger drivs av att få se andra människor växa i sin roll.

 

Britt-Ingers kontaktuppgifter:
Mobil: 0706-97 39 03
E-post: britt-inger.hillhammar@telia.com

………………………………………………………………………………………………………

Olov Renberg
Olov Renberg är entreprenör. Satsningen på eget företagande kommer sig av att entreprenörskapet finns med från uppväxten. Just nu driver han IT-företaget BehavioSec som har sikte på att revolutionera säkerhetsbranschen med beteendestyrd biometrik. Olov är intresserad av teknikintensiva nya företag och tycker att det är lagom att ha över 400 vänner på Facebook. Mer information finns på www.behaviosec.com.

 

Olles kontaktuppgifter:
Mobil: 0702-02 55 24
E-post: orenberg@behaviosec.com

………………………………………………………………………………………………………

Håkan Sjöström
Håkan Sjöström är advokat på Glimstedt i Göteborg, där han jobbar med Intellectual Property (IP) och marknadföringsrätt. Håkan ger även strategisk rådgivning inom IP och har drivit flera större processer inom immaterialrätt, exempelvis varumärke och reklamavbrott/upphovsrätt. Mer info finns på www.glimstedt.se

………………………………………………………………………………………………………

Louise Plyhm Ståhl
Louise är utbildad copywriter på Berghs och har erfarenhet från en av Sveriges största varumärkesbyråer. Hon brinner för varumärken och har arbetat i både PR-, marknadsförings- och designbranschen. Bland Louise tidigare kunder finns OMX, Leaf, Arla Foods, Spendrups, Apoliva, Scan, SOS Alarm m fl. Kombinationen av nyfikenhet och intresse för nya trender och influenser + vad som händer omkring oss hoppas hon kunna dela med sig av i sitt bloggande.

 

Louises kontaktuppgifter:
Mobil: 0707-58 26 63
E-post: Louise.stahl@segling.org

………………………………………………………………………………………………………

Åsa Sundin
Åsa Sundin har tidigare studerat journalistikvetenskap vid JMK i Stockholm. Nu läser hon sista året på Informatörsprogrammet vid Södertörns högskola. Den treåriga utbildningen innehåller kurser om allt från retorik till kampanjarbete, medieteknik och organisationers interna och externa kommunikation. Som informatör är Åsa särskilt intresserad av effektiv kommunikation, men andra ämnen som ligger henne varmt om hjärtat är skrivande och retorik.

 

Åsas kontaktuppgifter:
Mobil: 0768-54 23 35
E-post: asajohannasundin@gmail.com

………………………………………………………………………………………………………

Staffan Sjöberg
Staffan Sjöberg har arbetat i 30 år som journalist inom press, radio och TV. Han medietränar, coachar och utformar mediestrategier – hittar felen och lyfter fram styrkan i budskap och intervjusituationer. “Bättre att jag gör det än att omvärlden gör det…!”

Bland kunderna: UD, Regeringskansliet, JO, Sveriges Kommuner och Landsting, Lunds Universitet, Domstolsverket, Länsstyrelsen i Västra Götaland, Göteborgs Stadskansli, Chalmers, Luftfartsverket samt en rad svenska företag, bl a bostadsföretag, livsmedel, logistik, försäkringar. Mer information finns på www.kraftord.se

Staffans kontaktuppgifter:
Mobil: 0708-79 73 32
E-post: kraftord.staffan@telia.com

………………………………………………………………………………………………………

Maximilian Larsson
Maximilian arbetar deltid på Partille Bokhandel. Han är väldigt intresserad av entrepenörsskap och hoppas att kunna starta och själv driva företag i framtiden. Efter att ha bott knappt två år i Madrid har andra intressen väckts, bl.a. för andra kulturer, att resa och att analysera människor och deras beteende. På bloggen kommer han framför allt skriva om Sociala Medier.

Maximilians kontaktuppgifter:
Mobil: 0709-20 77 29
E-post: maximilian.clarsson@gmail.com

………………………………………………………………………………………………………

Louise Hamilton
Louise Hamilton är journalist och författare. Efter ett långt liv på radion sadlade hon om och började som mediakonsult och fri producent. Hon har jobbat i alla media – press, radio, TV, web och print, och hjälper nu kunder och uppdragsgivare att hitta storyn i deras verksamhet genom utbildning, rådgivning och produktion. Som journalist är hon självklart inriktad på berättelsen – vad är det du vill berätta och vilket format ska vi välja? Sen är det bara att sätta igång. När en längre berättelse kräver ett större format kan det bli en hel bok. Mer information: http://www.louisehamilton.se

………………………………………………………………………………………………………

Claes Lood (Stetler)
Advokat med IP och IT-rättslig inriktning, särskilt domänrättsliga och andra Internet-relaterade frågor. Mer info finns på www.glimstedt.se

 

………………………………………………………………………………………………………