Kreativa, kundanpassade och effektiva finansiella tjänster

Uppdrag:
Kreditmarknadsbolaget Collector är snabbrörligt och starkt expansivt. En önskan finns dock att öka kännedomen hos vissa målgrupper och att spetsa profilen.

Vi har uppgiften att jobba med generell PR, bygga upp och strukturera kontakterna med media och att fungera som bollplank liksom strategisk, taktisk och praktisk rådgivare i allehanda kommunikationsfrågor. Att jobba med sponsringen i samband med bolagets åtagande som titelsponsor för Collector Swedish Open, d v s damtennisen i Båstad har också varit en intressant del av uppdraget.

Collector är ett nytänkande finansbolag specialiserat på att optimera kassaflöden. Företaget har vuxit till närmare 240 medarbetare sedan starten 1999 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Vi är experter på factoring och kredithantering för företag. Dessutom möjliggör vi effektiva och säkra köp mot faktura och delbetalning. För privatpersoner erbjuder vi förmånligt sparande samt kreditkort och lån utan säkerhet.  Läs mer på www.collector.se