Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

3 sep 2013

Bokrelease: Management för hållbar utveckling & personligt ledarskap

Boktrave

 

 

 

 

 

 

Sensommarens varma solstrålar lyste upp restaurangen i kulturhuset Röda Sten vid Göta Älv där många vänner, kollegor, affärspartners och så förstås hela familjen hade samlats för att fira utgivningen. Vår kund Josefin Lassbo hade bokrelease för sin debutbok ”Management för hållbar utveckling & personligt ledarskap”.

En stolt och lycklig Josefin berättade om bakgrunden till boken och om både glädjeämnen och problem som hon stött på under vägen. Hon tackade alla som stöttat henne under processens gång och vi fick lyssna till några personer som läste upp sina favoritstycken. Kloka, ärliga och reflekterande texter om bl a tiden, döden och kärleken.

I boken ”Management för hållbar utveckling & personligt ledarskap” tas de mest essentiella frågorna upp och läsaren får tips på sätt att hitta sin personliga väg till framgång. Med större livsglädje och mer fokus på det som är mest värdefullt som resultat. Med personlig utveckling och en större insikt om sin egen livsuppgift är förutsättningarna goda för att vi kan tillföra värde till vår gemensamma framtid.

Boken är utgiven på Josefins eget förlag Reflective Circle Publishing.

Vi önskar Josefin LYCKA TILL med sin Bok nr 1. Vi kan dessutom avslöja att en Bok nr 2 redan är påtänkt!

bild

 

 

 

 

 

 

Här kan ni läsa mer om boken här kan ni köpa den.

En del uppmärksamhet har boken redan fått genom att Josefin bloggat med bokavsnitt på revisionsbyrån Realekonomis hemsida. Exempel på detta finns här.

Inlagt av Ann-Sofie

Kommentarsfältet är stängt