Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

13 mar 2011

Charlie Sheen – en vinnande mix av tigerblod och kokain

 [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg’]

Josephine i Texas: Till varje frukost förser Good Morning America mig med min dagliga dos av Charlie Sheen – den sparkade Two and a Half Men skådisen (Sheen tjänade 9,2 miljoner kronor per avsnitt) som tagit alldeles för mycket kokain, dricker tigerblod och bor tillsammans med sin flickvän, en fd porrstjärna och sin exfru.

Britney får sammanbrott, Paris har suttit inne och Lindsay snor smycken, ärligt talat, jag är egentligen inte det minsta förvånad över Charlie Sheens skandaler. Extrem livsstil hör ju till Hollywoods vardag. Vad som dock skiljer Sheen från övriga kändisar som ofta skäms, går under jorden och sedan talar ut hos Oprah är att han verka njuta av varenda sekund i rampljuset. Här är all uppmärksamhet bra uppmärksamhet, eller?!

För Charlie Sheen gör inte någon större ansträngning att framställa sig själv som skärpt och intelligent, i stället levererar han det ena märkliga uttalandet efter det andra: han kallar sin f d motspelare Jon Cryer för troll (se Cryer’s svar här), påstår att hans livsstil är ”winning” och att han går på drogen ”Charlie Sheen” som alla andra dör av. Jag är osäker på om det rör sig om någon slags genomtänkt PR-plan, teater eller om Sheen helt enkelt har bestämt sig för att göra precis vad han känner för.

Det kanske blir lite för mycket av det goda när man är världens bäst betalda tv-skådis? Jag skrattar åt min dagliga uppdatering av Sheen-citat men samtidigt tycker jag att det är tragiskt: sexköpare, drogmissbrukare och kvinnomisshandlare. Charlie Sheen (eller Carlos Irwin Estevez som han egentligen heter) är ju inget annat än en knarkare som totalt spårat ur.

Vill du söka internship hos Charlie Sheen? Ansök här!
Följ Charlie på Twitter!
Se Charlie Sheen som TV-kock!
Sheen vs Gaddafi quiz

Nu har det varit Husrannsakan och Polisrazzia hos Charlie också
Sheen stämmer  filmbolaget Warner på 660 miljoner kronor
Uppdatering 20110324: Dokumentär om Charlie Sheen – The bad boy visas i 5:an

Video: YouTube

Inlagt av: Josephine

Kommentarsfältet är stängt