Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

11 jul 2013

Collector lanserar videoblogg

Tennis, French Tennis Open 2013

Serena Williams och Lena Apler – fotograf: Henri Szwarc

Snart är det dags för Collector Swedish Open i Båstad och vår kund Collector värmer upp bl a med en videoblogg.

En rolig möjlighet för dem som vill se vad som ”händer bakom kulisserna” inför och under årets största tennisevent! På bloggen varvas intressanta samtal kring smart shopping med stylingtips från Plaza Fashion TV. Du kan exempelvis se intervju med tennisspelaren Ellen Allgurin, få tips på den ultimata outfiten under tennisveckorna i Båstad eller lyssna på Amelia Adamo som berättar vad hon tror är avgörande för svenska företag för att lyckas!

”Vi har sponsrat damtennisveckan i Båstad, Collector Swedish Open nu i fem år och i år satsar vi mer än någonsin. Vi vill dela med oss av allt intressant och roligt som händer under veckan, även till dem som inte är på plats. Därför fokuserar vi i år på video via en ny blogg utvecklad för att passa videobloggande och även bilder via Instagram. Årets tema är tennis och mode, vilket även är teman för våra samtal på scen, som vi arrangerar under veckan,” berättar Ida Gustafsson, Brand Manager Collector.

”För att ge besökarna en försmak har vi i samarbete med Plaza Fashion TV tagit fram stilguider och filmer med tips om hur besökarna kan förbereda sig inför veckan. Vi har även intervjuat modeprofiler som Emilia de Poret, Amelia Adamo och Hermine Coyet Ohlén om ämnen som sedan återkommer under våra samtal senare i veckan. Vi hoppas bloggen ger en känsla av vårt sponsorskap och visar på vad vi gör på plats i Båstad. Även för de som inte kan närvara, ” fortsätter Ida.

Här kan du följa videobloggen samt Collector på Instagram. En ny film läggs ut dagligen!

Kommentarsfältet är stängt