Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

1 feb 2010

Dyrt i Davos men gratis på nätet

Ibland är det gratis
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

World Economic Forum, WEF, har pågått den senaste tiden, 27-31 januari. Eventet är exklusivt ur flera perspektiv, deltagarna är representanter för världens näringsliv, politiker och ett antal andra intressesfärer. Att delta är i sig exklusivt, deltagaravgiften är minst 150 000 kr. Med 2 500 deltagare blir det en konferens som under fem dagar sätter sprätt på åtminstone 400 miljoner kronor.

Den utmärkta tidningen The Economist gjorde mig uppmärksam på detta i sin special i det senaste numret om sociala media ”A world of connections”. Sedan förra året har även WEF anammat sociala media. Det finns en officiell bloggportal – forumblog.org, där man har möjlighet att prenumerera. Men det finns mer, inte mindre än 16 olika officiella sociala media- och alternativa webbkanaler att välja mellan. Se bl a You Tube, Livestream, Facebook, Flickr.

Så låt slipsen hänga, väskan stå opackad och inte minst, upplev glädjen av att ha sparat en slant och surfa in för att ta del av Dr Dooms och hans meningsmotståndares senaste rön.

Gästbloggare: Jakob Ivarsson/Stakeholder communication
Panel member Reportwatch.net Annual Report on Annual Report

Foto: http://www.ethicurean.com/wp-content/uploads/2009/03/free-lunch.jpg

Kommentarsfältet är stängt