Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

26 apr 2014

En känslosam utställning

Igår var det invigning av fotoutställningen You can borrow my body but never take my soulBrewhouse i Gårda i Göteborg. Arrangör är den ideella föreningen Vår kamp mot cancer och vi var på plats för att se Philippas bilder av systern Natashas kamp mot cancer. Det var en festlig, men samtidigt väldigt känslosam tillställning.
bild-28
De 25 stora inramade fotografierna var upphängde i kronologisk ordning runt hela lokalen. Under varje bild fanns även en beskrivning av vad man såg på fotot. Man förstår att det har varit en tung och svår tid som Natasha gått igenom, men en tid som också underlättats av mycket kärlek från en trygg, stark familj och engagerade vänner.
bild-27
Under kvällen fanns det möjlighet att lägga bud på de exponerade fotografierna och det gick även att köpa handgjorda smycken och bilderna i mindre format. Alla intäkter gick direkt till insamlingen för blod- och ägstockscancer.
bild-26
I dag och i morgon finns möjlighet att uppleva dessa fantastiskt inspirerande systrar och deras vänners otroliga engagemang. Utställningen är verkligen värd ett besök!

Öppettider på Brewhouse, Åvägen 24 i Göteborg
Lördag 26 april: 10-18
Söndag 27 april: 10-15
bild-25
I går hade GT ett fint inlägg om systrarna  – se här.

Inlagt av: Emma
Foto av: Emma

Kommentarsfältet är stängt