Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

21 dec 2013

Från oss alla, till er alla

Microsoft Word - FrŒn oss alla.docx
Vi ser tillbaka på ett mycket spännande 2013 ned många roliga projekt, en hel del nya samarbeten och stora uppdrag. Nu tar vi en välförtjänt julledighet tillsammans med släkt och vänner. Hoppas ni alla kan gör detsamma!

Vi vill också passa på att skänka glädje och värme med en meningsfull julgåva. I år har vi valt att stödja SOS Barnbyar som gör ett fantastiskt arbete för att ge barn en trygg och kärleksfull uppväxt – det finns inget viktigare än det!

Vi önskar er alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
Birgitta och Ann-Sofie

Vi vill också passa på och tacka våra frekventa gästbloggare – Josephine med många roliga och underfundiga inlägg under året och så Mari som förmedlat nio inspirerande och nyttiga skrivtips under hösten. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete under 2014!

……………………………………………………………………………………

För er som är mitt i julbrådskan finns det gott om tips och trix bland bloggarna på  Julbloggslistans 10-i topp. Julklappsinslagning med fina snören och rosetter, recept på gravlax och citronsill, stämning med julmusik, mumsigt julgodis, fina dukningstips och mycket annat…..

Och så kan du ju ladda upp inför 2014 med att läsa om de viktigaste trenderna inom teknik för kommande året enligt tidningen Wired.
3 D och 4D, Big Bang i mobilen, Big Data visualiseras, Emdrive ökar farten, Bitcoin blir mer än bara pengar, Den flytande arbetsplatsen, Virtuella showroom med mera

 

Kommentarsfältet är stängt