Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

7 jul 2017

Glad sommar!

Nu lämnar vi snart kontoret för lite välbehövlig ledighet med förhoppningsvis lite bad och sol. Vi vill passa på att önska dig en riktigt glad sommar!  Sofia går på semester nu den 7 juli, men Birgitta finns kvar i två veckor till. Vi är båda tillbaka på kontoret igen den 7 augusti, men Birgitta är förstås tillgänglig även under mellantiden och går att nå på telefon och mail.

Hos oss har det varit fart och fläkt ändå från årsskiftet med en massa spännande projekt med såväl nya som gamla kunder, spännande och utvecklande möten med olika människor och en hel del intressanta kurs- och föreläsningstillfällen.

PR-arbetet har bl a inneburit tre fantastiska fartygsdop för vår kund Stena Bulk, ett i januari för Stena Immaculate på varvet i kinesiska Guangzhou, sedan i april för fartyget Stena Imagination i Dubai och slutligen ett för Stena Impeccable i Rotterdam i juni. Fartygsdop är väldigt trevliga uppdrag, med många mediekontakter och resor till både när och fjärran.

Ett annat stort projekt har varit Barngolfen som är ett av våra pro bono uppdrag – i år för tredje gången. Barngolfen är Sveriges största välgörenhetsgolftävling där insamlade pengar går till att hjälpa barn, unga och familjer på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Det är ett fantastiskt roligt projekt, som avslutas med en hektisk golfdag på Hills Golf & Sports Club. Golfbanan invaderas av kändisar, golfproffs och sponsrande företag. Och så journalister och fotografer förstås. I år överträffade vi oss själva och fick till en väldigt god medieexponering.

Vi är förstås också väldigt glada och stolta över några nya samarbeten med flera nya, spännande kunder under våren, däribland kunder som exempelvis Waves4Power och Denso. Vi ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt och utvecklande samarbete med er!

Som avslutnings skulle vi vilja bjuda på några somriga och/eller roliga tips inför semestern:

  • Har du tänkt att ta en sväng till huvudstaden i sommar? Här får du tips på var du hittar den allra godaste glassen!
  • Är du som oss och vill unna dig en intressant bok i hängmattan? Välj då gärna någon av dessa!
  • Gillar du att lyssna på podcasts? Här finns några att välja på i solstolen.
  • Stannar du kvar i stan under sommaren? Blir det bra väder finns det en hel del härliga ställen att hänga på exempelvis här.

 
Glad sommar önskar vi på Plyhm Kommunikation!

Inlagt av: Sofia Ahlbertz

Kommentarsfältet är stängt