Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

27 feb 2015

Gott nytt kinesiskt nyår!

Processed with MoldivI tisdags bjöd föreningen West Sweden Asia Gateway in till att fira det kinesiska nyåretRestaurang Tien Tsi i Göteborg – enligt säkra källor, en av de bästa kinesiska restaurangerna i Göteborg.

Föreningen West Sweden Asia Gateway är ett nätverk för företag och personer med affärsmässiga kopplingar till Asien och som regelbundet anordnar träffar i syfte att dela med sig av och lära sig mer om den asiatiska kulturen och affärslivet. Kvällen till ära hade föreningen även bjudit in Consul General Madame Zhang och Vice Consul General Mr Qu, från Kinesiska Konsulatet. Joyce och Christer Hedin som är grundarna till föreningen hälsade alla välkomna och tog hand om de femtiotalet gästerna på bästa sätt.

Det bjöds på traditionell kinesisk middag med dumplings, vårrullar och friterade räkor till förrätt, ris tillsammans med tre olika kötträtter till huvudrätt och glass med friterad banan till dessert. Till sist fick alla varsin lyckokaka. Klassiskt och mycket gott!

Vi skålade in det nya året som i år är Getens år – ett fredens och harmonins år. Konstruktivitet kännetecknar året som ska föra med sig mycket positivt och mycken lycka. Geten står för hälsa och motion och året sägs vara bra för träning (källa).

Mycket att se fram emot med andra ord, Gott Nytt kinesiskt Nyår!

Här beskriver West Sweden Asia Gateway själva kvällen tillsammans med fina mingelbilder.

Inlagt av: Ann-Sofie

Kommentarsfältet är stängt