Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

27 sep 2013

Invigning av nybyggda hyresrätter i Göteborg

2013-09-26 12.47.34

 

 

Idag var det invigning av Trollängen Bostads nybyggda hyresrätter i stadsdelen Järnbrott i Västra Frölunda, Göteborg. Denna soliga men oväntat kyliga höstdag hade ett hundratal personer samlats för att lyssna på när VD:n Anders Börjeson berättade om projektet och sedan få en rundtur i de nya lägenheterna.

Dagens besökare var allt ifrån hyresgäster till boende i området, samarbetspartners och anställda och det rådde en festlig stämning. På plats var också Mats Arnsmar, ordförande i byggnadsnämnden som bl a berättade om den relativt svåra situation som råder på hyresmarknaden i Göteborg. Bandet klipptes av den nyinflyttade hyresgästen Satyan. Därefter fick alla besökarna gå husesyn i visningslägenheterna, som visade sig vara ljusa, fräscha och välplanerade. Omgivningarna med fantastiska grönområden och närheten till Frölunda Centrum är också ett stort plus.

Trollängen Bostad är vår kund och vi har ansvaret för att arbeta med generell PR och då specifikt presskontakter, en mycket  intressant och spännande uppgift. I samband med dagens invigning kunde vi glädjas åt ett bra medialt intresse, så nu väntar vi bara på det synliga resultatet.

Här finns pressreleasen.

Inlagt av Ann-Sofie
Foto: Ann-Sofie Pettersson

2013-09-26 13.14.39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarsfältet är stängt