Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

17 aug 2012

LunchBeat – dansa loss på lunchen


Om du vill öka kreativiteten och få extra energi borde du testa LunchBeat som är en ”lunchklubb” där hundratals människor möts på en plats för att dansa under lunchtimmen. Vem som helst får vara med och det finns bara en regel – alla måste dansa.

Igår var det dags för ännu en fullknökad lunchklubb som sprudlade av energi. Denna gång ägde diskot rum på en parkering utanför Da Matteo på Magasinsgatan med en DJ på plats.

John Areblad är initiativtagare och arrangör av Lunchbeat i Göteborg. Han har i sin regi anordnat 17 lunchklubbar under ett år. ”Jag älskar att dansa och tycker att Lunchbeat är ett utmärkt sätt att få chans att göra det med många likasinnade. Dansen förenar alla åldrar, ursprung och klasser. Ja, det är faktiskt en indirekt fredsrörelse”, berättar han.

Fenomenet har blivit populärt i både Sverige och andra länder i Europa. Bara under gårdagens tillställning hittade hundratals personer dit. ”Vi använder främst sociala medier och mun mot mun metoden för att locka deltagare till våra event”, berättar John. Önskar man att lunchklubben ska vara oftare är alla som erkänner lunchklubbens manifest välkomna att bli arrangörer.

Vill du också släppa loss till pulserande musik och öka din kreativitet? Passa på att gå på nästa Lunchbeat som äger rum den 20 september kl 12-13 i Victoriapassagen i Göteborg. Mer information hittar du på eventets Facebook-sida.

Kommentarsfältet är stängt