Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

10 jul 2014

Lyssna på IKEA-katalogen

hammock-368278_1280

Hur kan man hotta upp en kanske inte så modern produkt som IKEA-katalogen?

Jo, man gör en podcast av den. IKEA Podologen kallas det nya formatet. Radioprofilen Kjell Eriksson är programledare och varje vecka bjuds kända svenskar och livsstilsexperter in till programmet för att prata om livet hemma, inredning och olika lösningar i hemmet. I tisdags sändes det första avsnittet och gäster var Lotta Lundgren och Adam Tensta.

En kreativ och kul idé får man verkligen säga och naturligtvis mitt i prick i semestertider när det enda man vill göra är att lägga sig i hängmattan och lyssna på något som inte kräver så mycket engagemang. Som kuriosa berättar IKEA i ett pressmeddelande att jingeln till podcasten är inspelad med möbler från den nya katalogen som instrument och att podologen även går att lyssna på vid särskilda lyssningsstationer i varuhusen.

IKEA-podologen kan lyssnas på här.

Andra bra tips för hängmattan i sommar är ju naturligtvis Sommar i P1. Mina favoriter hittills är Andreas Dregen, gripande och vackert på samma gång om hans barndom och hårda rockstjärneliv, kärleken till hans fru Pernilla och längtan efter att bli föräldrar. Ett annat sommarprat som alla borde lyssna på är Jason ”Timbuktu” Diakité, så otroligt viktigt och bra om hans uppmärksammade tal i riksdagen hösten 2013 och om den rasism han så många gånger stött på.

Inlagt av Ann-Sofie
Bild: Pixabay

Kommentarsfältet är stängt