Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

22 Nov 2010

Mountain Horse’s Stjärnor till Globen

 

För ett par dagar sedan blev det resa till Stockholm för att träffa alla stjärnor som ska delta i den Mountain Horse-sponsrade kändishoppingen på Stockholm International Horse Show den 26-28 november. Pressen hade bjudits in till tränaren Lena Bredbergs hästgård och ingen mindre än Pether Markne stod för dagens coaching.

Fotografer från Ridsport och Hästmagazinet plåtade när Jenny ”Velvet” Peterson och Maria Akraka satt säkert i sadeln men det var inte förrän den första ryttaren ramlade av som pressen vaknade till liv.  Tommy Ekmans häst vägrade och Carolina Gynning flög över både häst och hinder. Som väntat var det denna it-girl som syntes och hördes mest…

Då jag skrev min C-uppsats om event och sponsring är det intressant att se hur den här typen av marknadsföring fungerar i verkligheten; vikten av goda mediekontakter, vilka problem som kan uppstå och vilket ansvar man har som sponsor. Men framför allt de positiva resultat som i det här sammanhanget håller i sig långt efter att själva eventet är över.

Kändisarna som tävlar i Stjärnornas hoppning.
Program för Stockholm International Horse Show hittar du här.
DN har skrivit om livet i stallet

Anna Perssons blogg; tränare i Stjärnornas hoppning.

Film: Youtube
Inlagt av: Josephine

Kommentarsfältet är stängt