Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

8 jan 2021

Nystart

Skärmdump från artikel i Göteborgs Posten 6 december 2020, om förberedelserna kring utställningen och museets stängning.

Nytt år och nya möjligheter – ett uttryck som aldrig känts mer rätt. Vi lämnar ett mycket annorlunda år bakom oss, ett år som inte varit likt något annat men nu vill vi blicka framåt till en ny ljusare tid. Pandemin har naturligtvis påverkat oss precis som alla andra. Jobbmässigt har vi flera planerade uppdrag och evenemang som skjutits upp men som vi hoppas kunna ta tag i på nytt inom en snar framtid.

I år firar vår kund Stenastiftelsen 25 år, ett jubileum vi pratat om och laddat för sedan ett tag. Här finns det mycket spännande i planeringen men först och främst hoppas vi att utställningen med 2020 års kulturstipendiater kan öppnas på Göteborgs konstmuseum, en öppning som skjutits upp på grund av den ökande smittspridningen under vintern. 

En annan stor händelse under 2021 är leveransen av Mercy Ships nya sjukhusfartyg Global Mercy. Byggnationen har projektletts av Stena RoRo, som precis som Mercy Ships Sverige är en kund till oss. Även detta projekt är något vi arbetat med en längre tid och det känns väldigt roligt att det snart är i mål.

En av 2020 år största förändringar för vår egen verksamhet var såklart Birgittas flytt till Stockholm. Arbetet med kunderna i Göteborg fortsätter dock, om än på distans. Från och med januari börjar Ann-Sofie ett nytt jobb i Borås men det finns ändå utrymme för nya uppdrag så tveka inte att höra av er om ni eller någon ni känner behöver hjälp med PR och kommunikation. Med många års erfarenhet inom de flesta branscher har vi en gedigen verktygslåda att plocka ur och även ett stort nätverk att använda oss av.

Vi tar mer än gärna uppdrag kring expertrådgivning, olika möjligheter för synlighet och exponering samt tips kring kontakter och nätverksmöjligheter. 

Varmt välkommen att kontakta oss!

På mail birgitta@plyhm.se eller telefon 070 -777 12 90

Kommentarsfältet är stängt