Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

27 mar 2015

Nytt ljus på näringslivsnyheter i Västsverige

affarerivast
Stampen Local Media
lanserar sajten Affärer i väst. Ambitionen är att ”fånga in lokala affärsnyheter och historier dit mediernas radar i dag inte riktigt når,” säger ansvarige utgivare Martin Holmberg i en intervju med Västsvenska Handelskammaren.

Det är en nyhetssajt, som inte bara kommer att handla om de stora börsbolagen utan även små och medelstora företag där det händer mycket nytt. ”Vi berättar gärna om siffror, men hellre om och via människor”, kommenterar Martin i samma intervju och nämner också att de välkomnar tips.

Man samarbetar med Almi Väst, Västsvenska Handelskammaren och Connect Väst och gästkrönikörer kommer att delta regelbundet. Först ut ger Sara Wallin, Almi Västs VD sin bild av företagare i Göteborg just nu.

Ett intressant initiativ tycker vi, som alltid uppmuntrar nya medieformer och nya kommunikationsmöjligheter. Då många av våra kunder verkar i det västsvenska näringslivet kan vi med övertygelse säga att det finns otroligt mycket nyhetsstoff och intressanta entreprenörer att skildra här. Igår till exempel skrev Affärer i Väst om bolaget Mediatec som köpts upp av den stora amerikanska koncernen NEP – en spännande utveckling för det Kungälvsbaserade företaget.

Tummen upp för Affärer i Väst med andra ord!

Inlagt av Ann-Sofie

Kommentarsfältet är stängt