Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

29 jun 2020

Observatoriegatan 10 i Vasastan, Stockholm – Min nya adress!

Den 11 september går flyttlasset till Stockholm! Ett uppbrott och ett nytt kapitel i livet för mig. Det är mycket spännande men samtidigt lite vemodigt. Född småländska har jag nu varit göteborgare i 35 år och trivts väldigt bra med det. Men till hösten fyller jag 70 år (helt obegripligt förstås!) och det är dags att flytta närmare mina två barn med respektive och tre barnbarn, som alla bor i Stockholm. Också lagom i tiden eftersom jag vill ha kraft att etablera ett nytt liv med nya möjligheter och upplevelser. Mitt företag kommer jag behålla aktivt för att kunna fortsätta jobba, främst med några av mina trevliga kunder här i Göteborg, men även vara öppen för nya spännande projekt i Stockholm. Efter 25 år som passionerad egenföretagare har jag absolut ingen önskan att redan avsluta den delen av livet. Att jobba med PR är fantastiskt, men det finns ju också andra saker högt på önskelistan.Självklart har jag ambitionen att behålla kontakten med alla goda vänner, trevliga bekanta och det vassa nätverk som byggts upp här under årens lopp. Resorna till Göteborg blir frekventa och att jobba digitalt har vi ju alla tränat mycket på i dessa coronatider, så det kommer säkert att gå bra.Flytten till Stockholm kommer också tyvärr innebära att jag måste säga adjö till min duktiga och ambitiösa medarbetare Ann-Sofie, som sedan i oktober är hemma och föräldraledig. Vi har jobbat ihop i snart sju år och upplevt väldigt mycket tillsammans. Ann-Sofie är en duktig skribent, allround PR-kunnig, extremt stresstålig och flexibel – något som varit en stor fördel i vår snabbfotade och mångfasetterade verksamhet. Jag vill tacka dig, Ann-Sofie för många roliga dagar tillsammans och nu när du söker nytt jobb kan jag som arbetsgivare bara utfärda en stark rekommendation!I mysiga Vasastan ett stenkast från min son väntar en nyrenoverad bostadsrätt med stor balkong och med gångavstånd till såväl Vasaparken, som en mångfald caféer och restauranger. Lite bekymrad är jag över den lilla boendeytan men det löser sig säkert och jag ser med spänning fram emot att byta stor våning mot compact living. Dags att sortera, ge bort, sälja och slänga. Det sägs ju vara nyttigt även om jag blir lite stressad när jag tänker på det… Här skall alltså rensas och dammas av för en skinande framtid!Slå gärna en signal för en digital kopp kaffe (suck, corona) alternativt live på min bakgård på Johannebergsgatan strax bakom Götaplatsen om vädret så tillåter under de närmaste veckorna. Och om sommaren känns kort hälsar jag dig välkommen på ett besök i min nya lägenhet i Stockholm från och med mitten av september!

Birgitta

Kommentarsfältet är stängt