Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

9 feb 2011

Panos celebrerar

Baddräktskungen Panos Papadopoulos firar att verksamheten Panos Emporio fyller 25 år. Det görs både på catwalken och i TV-rutan. PR-gurun Panos celebrerar under innevarande vecka vältajmat och med god hjälp av krönikören och författaren, numera PR-konsulten Linda Skugge och man kan bara gratulera till ett supergenomslag.

Igår kväll kunde man se Panos i serien ”Den hemlige miljonären” på TV5. Programmet, som har pågått några veckor och med deltagare som bl a GI-experten Ola Lauritzon går ut på att miljonärer ska lämna sin ordinarie tillvaro för att under en vecka leva under cover med hemlösa och hjälpa volontärarbetare i deras vardag. Panos, som själv har en fattig bakgrund i Grekland bakom sig upplevde veckan som extremt jobbig. Missade ni gårdagens inslag finns det en chans till den 12 februari!

Imorgon 10 februari jubilerar Panos Emporio med en galakväll och en exklusiv modevisning i Stockholm. Detta sker i anknytning till Stockholms modevecka och jubileumskollektionen ”Honeymoon Collection” visas då upp med hjälp av ett antal utvalda kända ansikten.

Under årens lopp har många mer eller mindre välkända personer modellerat för Panos; bl a en ung och okänd Victoria Silvstedt, numera dansanta Jessica och Frank Andersson, samt otippat faktiskt även Bengt Westerberg.

I samband med jubileet släpper Panos även en bok om sitt liv. Där kan man läsa mer om Panos spännande liv och säkert finns det en eller annan rad om Panos Ljungskile SK, The Paillot,  Fröken Sverige börsnoteringen  och Sociological Marketing.

GRATTIS, Panos!

Foto: Panos Emporio, dragstjärnan Rickard Engfors, som inte var populär överallt i baddräkt
Inlagt av Birgitta Plyhm

Photoshoot 2009
Vi har tidigare skrivit om Panos på Plyhmbloggen under rubriken Kunglig PR för Panos.

Uppdatering 20110221: Trevligt inslag om celebrerande Panos: Bosse är nyfiken på i TV4

Kommentarsfältet är stängt