Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

2 jun 2014

Praktikant-Emma

Emma

Förra veckan gjorde vår praktikant Emma sin sista dag hos oss. I tio veckor har hon förgyllt vår vardag med strålande glädje och stor entusiasm.

Emma har nyfiken och orädd hoppat direkt in i stora och små projekt och utfört alla möjliga  arbetsuppgifter med bravur. De gångna tio veckorna har varit händelserika och vi har arbetat med bl a Modern Ekonomis releaser och rapportering, Vår kamp mot cancers fina fotoutställning, PR-/IR för Concordia Maritime, Stefan Karlssons nya restaurang SK Mat & Människor, Handelshögskolans Executive MBA-utbildning och som kronan på verket, på uppdrag av Stena Stiftelse, Ågrenskas 100-årsjubiluem med kungligt besök av Drottning Silvia.

Birgitta och Emma

Det Emma har lagt lite extra energi på är Gunnebo Slott & Trädgårdar, där vi under året arbetar med Sommarteatern och återuppbyggnaden av Orangeriet. Emma har arbetat med research, omvärldsbevakning och analys bland mycket annat.

Idag känns det onekligen lite tomt, men vi är glada över att få ha haft Emma här som praktikant och önskar henne all lycka för framtiden! Dessutom kommer vi även i fortsättningen kunna glädjas åt Emmas trevliga blogginlägg eftersom hon fortsätter som gästbloggare.

Skrivet av Ann-Sofie & Birgitta

Kommentarsfältet är stängt