Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

21 apr 2011

Prins William och Kate gifter sig på Youtube

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=bnJ3dMAZDuU’]

Det något strikta brittiska kungahuset släppte loss totalt under Prins William och Kate Middletons vigsel. I kyrkogången, till den gamla East 17-låten House of Love, dansar Charles och Camilla, Prins Harry, ärkebiskopen av Canterbury, självaste drottning Elizabeth och givetvis brudparet för fullt. En helt galen vigsel som givetvis var på låtsas. Videon spelades in i St Bartholomew-kyrkan, känd från filmen Fyra bröllop och en begravning, och ingår i mobiloperatören T-Mobiles reklamkampanj Life’s For Sharing.

T-Mobile har tillsammans med reklambyrån Saatchi & Saatchi producerat bröllopsvideon som hämtat inspiration från diverse bröllopsdanser på nätet. T-Mobile ligger även bakom de kreativa flashmobreklamerna där det bjöds på dansande resenärer på Liverpool Street och skönsång på Heathrow.

Jag uppskattar reklam som överraskar och framförallt reklam som gör mig glad! Har du en dålig dag på jobbet tycker jag absolut att du ska titta på William och Kates bröllopsvideo för det är omöjligt att hålla sig för skratt!

Video: Youtube

Inlagt av: Josephine

Kommentarsfältet är stängt