Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

22 maj 2012

Skriv så det ryker!

Nu finns det en ny tidning för alla skrivfantaster! Oavsett om du är skribent, bloggare eller drömmer om att skriva en bok får du i tidningen Skriva inspiration och bra tips på hur du får orden att flöda.

Tidningen innehåller inspirerande guider och författarnas egna knep för hur du lyckas med ditt skrivande. Utöver användbara verktyg får du avslappnande läsning i form av spännande reportage och underhållande noveller. Om du någon gång får problem med ditt skrivande eller har andra frågor inom ämnet har du också möjlighet att få svar på dessa genom att skicka din fråga till tidningens skrivardoktor.

I det senaste numret av tidningen får vi bl. a tips på hur man får fler besökare till sin blogg och hur man kan lära sig att skriva som en idrottsman. Vi får även reda på att det på fredag är dags för den Stora bokbytardagen! Här kan du kolla in var du kan byta dina böcker nära dig.

Tidningen Skriva har också Novelltävlingar där du kan vinna ett presentkort samt få din novell publicerad i tidningen. Här kan du läsa mer om månadens tema samt var du ska skicka in ditt bidrag!

Tidningen Skriva utkommer 6 nr per år. Om du missat tidigare nummer finns dessa att köpa i tidningens webbshop.

Vill du veta hur snabbt du skriver? I så fall kan du testa det på swedish-speedtest på 10fastfingers hemsida.

Inlagt av gästbloggare Louise Richardson.

Bild: Flickr

Kommentarsfältet är stängt