Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

20 sep 2013

SM i Minne 2013

Svenska_minnesförbundet

 

 

 

40,97sekunder – det är det svenska rekordet för att memorera en kortlek. Rekordet innehas av Jonas von Essen, rankad fyra i världen och en av storfavoriterna i SM i Minne 2013  som avgörs i helgen i Göteborg.

För femte året i rad sponsrar vi på Plyhm Kommunikation SM i Minne med PR-stöd.  Det har varit fantastiskt roligt  att ha varit med ända från början när tävlingen introducerades i Sverige av Idriz Zogaj, grundare av Svenska Minnesförbundet. I år hålls tävlingen på Chalmers Innovation, Stena Center i Göteborg och förutom SM i Minne arrangeras samtidigt  Swedish Memory Open, som är en internationell minnestävling med deltagare i år från Tyskland, Italien, Danmark och Mongoliet.

SM i Minne har från allra första början fått mycket uppmärksamhet i media, senast idag då Jonas besökte Nyhetsmorgon i TV4. Han blev också nyligen intervjuad av BBC när han vann UK Open Memory Championship samt i SVT inför helgens tävling. Kul tycker vi och ser med spänning fram emot vem som får titeln Sveriges bästa minne och om några nya världsrekord sätts.

Tävlingen startar imorgon den 21 september kl. 09.00. Glöm inte det!

Inlagt av Birgitta och  Ann-Sofie

Uppdatering 2013-09-20 Artikel i Aftonbladet

Kommentarsfältet är stängt