Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

17 jul 2015

Sommaaar, sommar och sol!

Vi vill passa på att önska våra läsare en riktigt härlig sommar, vad ni än gör och var ni än är. Själva tänker vi mest bara koppla av, både hemma och borta. Och så finns det ju så många trevliga saker att ägna sig åt.

Vad Ann-Sofie ska göra i sommar… Ta det så lugnt som möjligt och slå på P1 efter lunch, bara signaturmelodin till Sommarpratarna ger den ultimata sommarkänslan. Det här kommer jag inte missa och det här ska jag lyssna ikapp på. Kanske blir det en sista minuten till turkost hav och vit sand, läste just om den här paradisön och blev helt plötsligt väldigt ressugen. Min sommars lektyr är utan tvekan den här boken som jag kan läsa gång på gång, så inspirerande om att skapa balans och finna lycka. Några dagar kommer jag också spendera i Stockholm, första stoppet blir en nyfunnen, helt fantastiskt gelateria där bara citronsorbeten är värd en omväg.

Vad Birgitta ska göra i sommar… Först svensk idyllsommar med familjen i Fågelbro på Värmdö. Här laddar jag batterierna genom att bara vara i den fantastiska naturen. Tillsammans med småkillarna Oliver och Hugo blir det också mycket spelande – en hel del Tjuv och Polis och Råttfällan, minst en golfbilstur med glasspaus i golfkiosken per dag och så kommer ju förstås plättläggen flitigt till användning. För att säkra solbehovet blir det sedan en vecka på Greklands västkust. Säkert många timmar under parasollet med en god bok (har fått flera bra tips från FB-vännerna, bland annat den här och den här), men det blir också en hel del bus varvat med prinsessmålande och UNO-spel tillsammans med yngsta barnbarnet Signe.

……………………………………………………………………………………………………………………

Vi är på plats och i full fart i början av augusti igen, men Birgitta finns tillgänglig även under semestern.

Bild: Pixabay

Inlagt av

Birgitta och Ann-Sofie

 

Kommentarsfältet är stängt