Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

13 maj 2013

Sverige bloggar mer än någonsin

Det är många som har hävdat att bloggarnas tid är över men färsk statistik från Twingly som bevakar den svenska bloggosfären visar att det snarare är tvärtom. Aldrig tidigare har så många svenskar bloggat så mycket som nu och aldrig tidigare har vi bloggat så ofta som vi gör idag.

År 2012 skrev vi svenskar nästan 17 miljoner blogginlägg vilket är dubbelt så mycket jämfört med vad vi skrev för tre år sedan (år 2009). Och vi på Plyhmbloggen har hittills bidragit med 441 publicerade blogginlägg sedan starten 2009.

Bloggandet verkar dessutom öka ännu mer i år. Enligt undersökningen visar en jämförelse mellan början på 2013 och 2012 att bloggandet har ökat ytterligare 26 procent. Roligt tycker vi på Plyhmbloggen som kommer fortsätta att observera, spegla, reflektera och diskutera saker som vi vill belysa!

Vill ni veta vilka bloggar som ligger på den svenska bloggtoppen just nu? Spana in Bloggportalens listor över mest besökta proffsbloggar, mest besökta privatbloggar och de mest länkade bloggarna!

Inlagt av Louise Richardson

Bild: blogging

Kommentarsfältet är stängt