Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

15 jul 2016

Trevlig sommar

deckchairs-355596_1280

Nu lämnar vi kontoret för solstolen och vill passa på att önska er en riktigt trevlig sommar. Det har varit ett minst sagt händelserikt första halvår så nu ser vi fram emot att ladda batterierna inför en spännande höst.

Vi är tillbaka på kontoret igen den 8 augusti men Birgitta är tillgänglig även under mellantiden och går att nå på telefon och mail.

Vi brukar avrunda med några tips inför sommaren:

  • Sommar i P1 – vi älskar att lyssna på intressanta sommarpratare på semestern. Missa inte Gunhild Stordalens avsnitt från tidigare i sommar, en sådan inspirerande och stark kvinna med stort engagemang. Och så rekommenderar vi förstås den välkända radiorösten Annika Lantz, som vanligt laddad med oförutsägbara och finurliga formuleringar.
  • I Göteborg råder trädgårdsyra just nu och under hela sommaren – kolla in Gothenburg Green World och alla aktiviteter på olika platser i Göteborg under sommaren.
  • Besöker ni Stockholm kan vi vid bra väder rekommendera en tur med miljövänliga och lättmanövrerade Goboat. Du är själv din egen kapten, kan ta med ett sällskap på sju personer och tyst glida fram utmed stadens kajer och innerkanaler.
  • För övrigt är ju ett besök på Fotografiska ett måste vid varje Stockholmsbesök. Under sommaren visas bland annat utställningen Bilden av Garbo.

Bild: Pixabay

Kommentarsfältet är stängt