Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

24 dec 2010

White Christmas

 
I år passar Bing Crosbys klassiska White Christmas extra bra som julunderhållning och det är verkligen inte tal om att drömma. Den vita julen är högst påtaglig. Särskilt för alla som ska resa någonstans för ett julfirande tillsammans med nära och kära. Förhoppningsvis kommer alla fram i tomtetid och slipper tillbringa dessa dyrbara timmar på en terminal eller en centralstation.     
                      
Det har som vanligt varit full rusch på julhandeln. Årets ”officiella”  julklapp år 2010 på den svenska marknaden är ju en I-Pad, ett hårt paket som säkert kommer att glädja många. I USA har man dock konstaterat att barn i sina traditionella brev till tomten önskar så – som man kan tycka –  basala saker som en varm ytterjacka.

Sista minuten – Julklappstips: Ge bort en helårsprenumeration (4 nummer) av nya tidskriften Morbergs Magasin så får du hans fina kokbok på köpet (Morberg jagar och lagar). För alla som gillar jakt, mat och kultur – och säkert för många andra också. Beställ här!

Eller ännu hellre – kolla in Unicefs Gåvoshop, där man enkelt kan beställa/köpa presenter som räddar och förändrar barns liv. Du kan välja allt möjligt från myggnät till en jeep. Konceptet har blivit en stor framgång och även vi på Plyhm Kommunikation har valt att stödja detta projekt.

Slutligen vill vi tacka för kontakt och uppmuntran under gångna bloggåret och önska alla läsare en GOD JUL!

Film: You Tube
Inlagt av Birgitta Plyhm

Kommentarsfältet är stängt