Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

7 jan 2016

Ett nytt år

new-year
Vi är tillbaka och vill önska alla en god fortsättning!

Efter en vilsam ledighet är vi nu laddade inför ett nytt år. Närmast är vi i full gång med att kontakta media om nästa fartygsdop (här kan ni läsa om tidigare dop) som äger rum i Hong Kong i slutet av januari – ett mycket spännande uppdrag som vi ser fram emot. Innan dess är det den årliga utdelningen av resestipendier från Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur i Dicksonska Palatset. Ett arrangemang som alltid brukar bjuda på många intressanta historier från masterstudenter som forskat på universitet i länder över hela världen. I januari kommer vi också, bland mycket annat, att arbeta med vår börsnoterade kund Concordia Maritimes finansiella rapportering och telefonkonferens.

Ett nytt år brukar också innebär summering av året som gått – för flera av våra kunder sammanställer vi PR-insatser och övrig publicitet i medierapporter som innefattar såväl traditionella printartiklar som web och sociala medier, både nationellt och internationellt.

Mycket på gång med andra ord, precis så som vi gillar det! Inte minst tycker vi om variationen i både uppdrag och branscher, ett strukturerat arbete med PR och kommunikation behövs alltid i större eller mindre skala. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till så tveka inte att kontakta oss.

Birgitta och Ann-Sofie
Bild: Pixabay

 

Kommentarsfältet är stängt