Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

26 mar 2013

Ett starkt personligt varumärke – Olga ”Superwoman” Rönnberg

Olga är grundare av Mamma Boot Camp, har varit personlig tränare i Biggest Loser på TV4, är författare med nysläppt träningsbok för nyblivna mammor och dessutom aktiv med en egen blogg för tidskriften Mama. Hon har en Facebook-sida med 28 238 följare, skriver på Twitter och på toppen av allt annat  är hon synlig i TV-soffor, som föreläsare, i kolumner och hörs i radioprogram.

Olgas fokus – ”kom i form efter graviditeten” har inspirerat många nyblivna mammor att dra på sig  joggingbyxorna.

PT-online är ett internetbaserat program där Olga skräddarsyr träningsupplägg och kostprogram efter personliga förutsättningar. Där får man även feedback och pepp av både medlemmar och Olga. Hennes Facebook-sida har ständigt nya före- och efterbilder och Olga delar även med sig av sin egen resa från otränad och nyförlöst med tvillingar till det muskelpaket hon är idag.

Gör hon då allt detta själv? Nej, hon har ett team med en PT och en dietist, som svarar på frågor på PT-online. Helt förståeligt då hon ofta postar kommentarer som ”Jag skall försöka svara alla, men jag har 300 olästa mail”.

Det är dock en hängiven Olga vi ser som kämpar hårt – för sina barn, för alla mammor med extrakilon och för sitt varumärke. Frågan är väl bara hur mycket ett varumärke som bygger på en enskild person kan växa utan att tappa det personliga engagemanget? Ännu så länge verkar det dock blomstra för Olga – Superwoman.
………………………………………………………………………………………………………

Olga – personliga fakta
Olga kom efter en tuff uppväxt till Sverige för tjugo år sedan från forna Sovjetunionen. Idag har hon fem (!) barn, varav ett med Downs Syndrom och ett tvillingpar.

Inlagt av gästbloggare Louise Ståhl

1 kommentar

  1. Monica skriver:

    Jag har precis gått en kurs i personligt varumärke och blev mera intresserad. Sökte på google och hittade din inspirerande post. Tusen tack! Vill du läsa om mig kan du göra det här: http://mony71.blogspot.se/2013/04/monica-anderbergs-personliga-varumarke.html