Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

18 aug 2016

Full fart framåt

PR

Nu är vi i full gång igen efter semestern och det känns fantastiskt roligt!

Förra veckan smygstartade vi med bland annat ett roligt event för vår kund Tre Stiftelser. I samband med Way out West anordnade äldreboendet Vegahusen, som ligger precis intill Slottsskogen, sin egen festival som de kallade Way out Vega. Ett lysande exempel på hur Tre Stiftelser sticker ut från och utmanar den konventionella bilden av branschen – det är precis detta som gör det så roligt att arbeta med dem tycker vi. Vi jobbade bland annat med mediekontakter inför eventet och på plats var Hasse Andersson från P4 Väst, lyssna på hela intervjun här

IMG_3486

Rosita från Tre Stiftelser blir intervjuad av Hasse Andersson från P4 Väst

 

Vi har också hunnit med att starta upp höstens arbete med välgörenhetsorganisationen Mercy Ships och haft Twitterintroduktion för VD:n hos en av våra kunder. En annan rolig nyhet är att vi i veckan haft inledande möte med en helt ny kund – ett uppdrag vi ser mycket fram emot att komma igång med.

SONY DSC

Mer om våra uppdrag och tjänster
Våra uppdrag är breda och varierande. Vi har flera långtgående samarbeten där vi bevakar kundens intressen över tid, har en helhetsyn över kommunikationen, hittar och bearbetar relevanta nyheter och etablerar värdefulla relationer med media. Vi arbetar också med kortare projekt, PR-insatser för ett särskilt event eller en lansering, att ta fram en kommunikationsplan eller komma igång med sociala medier. Inga frågor är för stora eller för små och tillsammans med vårt stora nätverk har vi möjlighet att tillgodose nästan alla önskemål.

Branscherna våra kunder verkar i är vitt skilda, allt i från sjukvård till akademi, kultur och sjöfart. En stimulerande och rolig blandning som gör att vi får ett brett perspektiv och kan se nya möjligheter i och mellan branscher som i andra fall inte har en naturlig koppling.

Vi älskar att träffa nya människor så är du eller någon du känner nyfiken på att få sitt företag mer synligt så tveka inte att kontakta oss för en lunch och ett förutsättningslöst möte.

Kontaktuppgifter finns här.

Inlagt av: Ann-Sofie Johansson

Kommentarsfältet är stängt