Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

25 apr 2014

Full fart på nya SK Mat & Människor

Glada och förväntansfulla hälsade kockarna och serveringspersonalen på SK Mat & Människor sina gäster välkomna när den nya restaurangen smygöppnade i går kväll.
bild 1Självklart var även en mycket nöjd Stefan Karlsson på plats. Här ska gästen erbjudas ett helt nytt koncept med svenska råvaror och säsongskiften som ett centralt tema. Restaurangen ligger i ett totalrenoverat glasmästeri på Johannebergsgatan 24 i centrala Göteborg.

bild-14

bild-16Stefan säger själv att han vill ha en avslappnad stämning på restaurangen och fokus på mat och smaker av högsta kvalitet samtidigt som människan ska vara i centrum. Men vilken känsla det kommer vara på krogen vill han inte spekulera i innan allt kommit i gång ordentligt. ”Det kan man inte veta innan man öppnat och haft gäster där”, säger han.

bild-15
I den mycket smakfulla och unikt inredda restaurangen finns det plats för 42 matgäster. Köket är helt öppet och ger gästerna en inblick i matlagningen och en helhetsupplevelse av dofter och smaker.

bild-17

bild-18

bild-19
I vinbaren kan gästen luta sig tillbaka i de både snygga och bekväma Club-fåtöljerna. Här serveras noga utvalda viner av personal som verkligen vet vad de pratar om.

bild-20

bild-21

bild-23
Vi önskar Stefan, de andra delägarna och personalen lycka till och ser fram emot flera trevliga kvällar på SK Mat & Människor. Det lär det också bli eftersom vi har nöjet att bistå med PR – redan med gott resultat.

Inlagt av: Emma
Foto av: Emma & Ann-Sofie

Kommentarsfältet är stängt