Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

10 apr 2014

Gunnebo – en pärla värd att besöka

bild-7Lagom till att rabarbern börjar titta upp i köksträdgårdarna, slänterna kantas av vitsippor och den första kalven fötts, har vi nöjet att inleda ett samarbete med marknadsavdelningen på Gunnebo Slott och Trädgårdar.

bild-11Slottet och dess omgivning är öppet för allmänheten året runt. Egendomen ägs av Mölndals stad och ligger vackert mellan Stensjön och Rådasjön bara några kilometer från Göteborg.

Den 2 juli är det återigen dags för premiären av den hyllade sommarteatern. I år är titeln Från parken till Vegas och handlingen utspelar sig på 60-talet. Claes Malmberg har som vanligt huvudrollen.
bild-9
Aktuellt är även det pågående återskapandet av Gunnebos orangeri som byggs upp på sin ursprungliga plats. Med gamla hantverksmetoder ska växthuset anläggas utefter bevarade originalritningar från 1780-talet.

Vårt uppdrag är att jobba generellt med PR och specifikt att strukturera och förbättra exponeringen i media. Det är en fantastisk och spännande uppgift.

Och som ett plus ser vi fram emot härliga promenader i de lummiga omgivningarna och kanske en och annan lunch i solen utanför kaffehuset i sommar.

bild-8Inlagt av: Emma

Foto: Emma

1 kommentar

  1. Idriz skriver:

    Jag var där med min mamma. Eller ja, vi försökte. Kanske åkte vi fel eller inte hitta rätt, men det var inte lätt att ta sig runt med rullstol såg vi så min mamma lämna inte bilen. Tråkigt för det var strålande sol och fint är där!