Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

22 okt 2009

Inspiration och Tillväxt hos Business Region Göteborg

Nöjda vinnare och arrangörer

Drygt 200 inspirationstörstande hade samlats denna mulna hösteftermiddag när Business Region Göteborg för nionde året premierade regionens tillväxtbolag.

I år var det Newbody (strumpor o underkläder för ideella grupper), Microbial Analytics Sweden (analyser av mikroorganismer) och slutligen Alex Miljöteknik (en miljövänlig papperskorg), som avgick som segrare. Grattis och lycka till med er fortsatta utveckling!

Inledningsvis fick vi också lyssna till trendanalytiker Göran Adlén – som vanligt full av energi och humor – när han talade bl a om 40-talisterna, som kommer att ställa nya krav på det mesta och om extremservice – det som krävs i den framtida kundkontakten. Därefter berättade etnologen Ida Hult om samhällstrender, livsstilsförändringar och beteendemönster utifrån egna intressanta observationer i svenska hus och hem.

Föreläsningar och prisutdelning varvades med ett trivsamt mingel och Erik Blix agerade initierad och lättsam moderator i positiv anda.

Visst höjdes inspirationstempen under kvällen!

Se även artikel i GP!

Foto: Barry Li
Inlagt av
Birgitta

2 kommentarer

 1. Anders Johansson skriver:

  Klart vi kan rädda världen!
  Vill ni vara med?
  Vi såg det som en vinst att få vara bland de nominerade
  så fick vi 47% av rösterna, vi tackar.
  Alex MT 103 placeras på fastfoodrestauranger,pantreturer, färjetrafik mm.
  Alex MT öppnar luckan auotomatiskt när gästen ska slänga avfallet, behöver inte ta på luckan, minskar bakteriespridning.
  Alex MT förpackar materialet och minskar volymen 10ggr, detta innebär ett antal miljö och ekonomiska fördelar, färre transporter, behöver inte tömma lika ofta mm mm.

  Alex miljöteknik AB
  Anders Johansson

 2. Birgitta skriver:

  Ännu en gång Grattis och Lycka till!
  Ser fram emot att höra mer om er i framtiden!