Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

19 okt 2020

Tillbaka

Förra veckan var min första vecka tillbaka efter ett års föräldraledighet. Det känns väldigt roligt att vara igång igen och alla som känner Birgitta kan säkert tänka sig att det var full fart med en gång, precis som det ska vara!

Mycket har hänt på ett år, inte minst när det kommer till hur pandemin lamslagit världen och påverkat livet och vardagen såväl som branschen och sättet att arbeta på. Men förutom detta har ju också Plyhm Kommunikation tagit ett kliv i en ny riktning i samband med Birgittas flytt till Stockholm.

Verksamheten kommer att fortsätta som vanligt, dock oftast på distans. Jag kommer att arbeta med Birgitta fram till och med strax efter årsskiftet, sedan får vi se hur det blir. Vi har dock en spännande höst att se fram emot och flera stora projekt på gång, inte minst Stenastiftelsens årliga kulturstipendieutdelning där förberedelserna pågår för fullt.

Det är som sagt väldigt kul att vara igång igen och i nästa blogginlägg kommer vi berätta mer om alla spännande kunduppdrag som pågår och väntar.

Ann-Sofie

Kommentar: Välkommen tillbaka, Ann-Sofie! Det är kul att jobba ihop igen och det är verkligen full rulle från första minuten. /Birgitta

Kommentarsfältet är stängt