Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

26 mar 2015

En stark historia

Natasha Davin

Från fotoutställningen ”You can borrow my body but never take my soul”

Under våren förra året träffade vi Natasha och Philippa, två systrar som berörde oss starkt. Natasha hade då drabbats av cancer och Philippa som är fotograf började dokumentera resan i bilder – från besked till håravfall och behandlingar. Tillsammans startade de organisationen Vår kamp mot cancer och arrangerade fotoutställningen ”You can borrow my body but never take my soul”. Hittills har de samlat in otroliga 800 000 kr till cancerforskningen! Nu berättar Natasha om tiden efter cancern i en mycket fin och läsvärd artikel i Härryda Posten, läs den här.

Inför fotoutställningen fick vi möjligheten att hjälpa systrarna med kommunikation och media, läs vårt tidigare blogginlägg där vi berättar mer om vårt uppdrag och deras gripande historia. Utställningen hölls på Brewhouse i Göteborg i slutet av april 2014 – en fantastisk utställning som inte lämnade någon oberörd. Mer om våra intryck efter invigningen skriver vi här.

Det finns fortfarande möjlighet att bidra till deras insamling, skänk din gåva på www.cancerfonden.se/insamlingar/var-kamp-mot-cancer eller SMS:a BESEGRA 7796 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. 

Inlagt av Ann-Sofie

Kommentarsfältet är stängt