Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

7 aug 2009

Nu börjar snart arbetet med årsredovisning 2009!

ar081

Med hösten annalkandes börjar funderingarna på nästa årsredovisningar ta form. Utvärderingarna av årets arbete är i stort sett färdiga och i omvärlden börjar trender, krav och önskemål inför nästa års arbete dyka upp.
Ett bra sätt att få extern input till vad som är tänkvärt inför planeringsarbetet är att besöka något av de seminarier kring årsredovisningar som brukar gå av stapeln varje höst. Själv tänker jag i år besöka Kanton och Aktiespararnas Gör en ännu bättre årsredovisning” och Solbergs årsredovisningsdag. Jag ser fram emot att fånga upp praktiska tips från experterna och samtidigt mingla med branschkollegor.
Det blir spännande att se vilket tema det läggs mest krut på i år, kanske har någon hittat en vinkling på årsredovisningar och sociala medier.

Inlagt av: Charlotte
Foto: Charlotte

3 kommentarer

 1. Jakob Ivarsson skriver:

  Svenska ÅR står sig väl i internationell konkurrens. För ytterligare inspiration rekommenderar jag att gå till http://www.reportwatch.net och klicka på deras rating av 300 årsredovisningar från hela världen i den årliga Annual Report on Annual Reports, som fö har en svensk med i sexmannajuryn, nämligen undertecknad
  Jakob Ivarsson http://www.stakeholder.se

 2. Birgitta skriver:

  Tack för informationen. Bra att veta!

 3. Charlotte skriver:

  Mycket riktigt pratas det om sociala medier och årsredovisningar – ska bli spännande att se vad som dyker upp framåt vårkanten!

  Grattis till Juryplatsen Jakob!