Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

11 aug 2014

Vilken sommar…

badbild

Den svenska sommaren har ju i år verkligen visat sig från sin bästa sida och värmerekord har slagits på löpande band. Men som på beställning är det nu betydligt svalare och idag är nog många av oss tillbaka på jobbet. Förhoppningsvis utvilade och entusiastiska inför en ny arbetshöst.

Sommarteater

Under de senaste veckorna har det hänt en hel del hos flera av våra kunder. T ex har Gunnebos sommarteater, som nu avslutats gått för fulla hus och slagit publikrekord. Vi såg själva premiären och kan intyga att Claes, Hanna, Lennie och Ola gjorde superinsatser. Så blev det också strålande recensioner . Avtal om en ny föreställning nästa sommar är redan klart och biljetter börjar säljas senare i höst.

ConCup_3_small

Även årets seglingstävlingar (Stena Match Cup Sweden) i Marstrand blev en stor succé för såväl sponsrande företag, som arrangörer och deltagare. Och resultatet i media levde upp till höga förväntningar.

seglarparet

Stena Bulk och Concordia Maritime har agerat humanitärt och plockat upp såväl flyktingar från en gummiflotte i Medelhavet som ett svenskt seglingspar i sjönöd mitt i Stilla Havet, något som uppmärksammats i media både här hemma och internationellt.

Barhimmel

Slutligen har Bar Himmel, en systerverksamhet till Stefan Karlssons  SK Mat & Människor helt självklart kammat hem titeln ”Göteborgs bästa uteservering” i en omröstning av GPs läsare. Grattis till det!

För vår egen del ser vi med stor energi fram emot en spännande och intensiv höst med många roliga uppgifter och flera nya kunder på lut. Vi kommer även att vidareutveckla vår blogg, som nu snart har 600 inlägg, arrangera några intressanta seminarier och jobba vidare med vårt breda nätverk.

Inlagt av Birgitta och Ann-Sofie

Bild 1: Pixabay
Övriga bilder från kunderna

Kommentarsfältet är stängt