Bloggmeny

Observerar, speglar, reflekterar och diskuterar med fokus på PR och Kommunikation.

Arkiv

22 dec 2015

Vi vill önska alla en god jul

En summering av hösten 2015

Bara två dagar kvar till julafton och vi börjar packa ihop här på kontoret inför några dagars skön ledighet. Ett år till har gått och vi kan, precis som vi brukar göra vid den här tiden, blicka tillbaka på ett händelserikt, roligt och spännande år.http://barngolfen.nu/

Här kan ni läsa summeringen av årets första halva, allt ifrån fantastiska pro bono-projektet Barngolfen till långväga fartygsdop i Asien och somriga matchcup-seglingar på Marstrand.

Under hösten har vi tagit arbetet vidare med flera av våra nya kunder, bland annat  Chalmers Rendezvous Avancez som i september anordnade ett mycket uppskattat mötesforum där forskare, myndigheter och näringsliv möttes för att belysa ett specifikt ämne, som denna premiäromgång var ”Vatten”. En annan ny kund för året är First Camp, en av Sveriges största campingkedjor där vi arbetat med både marknadsfrågor, intern-kommunikation och pressrelaterad information.

Under hösten vidgade vi också våra kunskaper i videokommunikation när vi i oktober åkte upp till Stockholm för en heldagskurs i hur man kan integrera video i kommunikationen. Till nästa år ser vi fram emot att använda oss av detta ännu mer i våra olika projekt. I november arrangerade vi också en medieträning med PR-veteranen Paul Ronge för en av våra börsnoterade kunder. Ett mycket nyttigt och givande uppdrag som vi verkligen vill rekommendera.

Under senare delen av hösten har det varit stort fokus på PR-arbete inför två stora stipendieutdelningar, dels Hasselbladstiftelsen som delade ut en miljon kronor till den tyske fotografen Wolfgang Tillmans och dels stipendieutdelningen för Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur, som varje år premierar västsvenska kulturpersonligheter. Båda otroligt roliga och intressanta uppdrag!

Vi skulle också vilja ta tillfället i akt och tacka alla kunder och samarbetspartners, som vi arbetat med under året. Vi ser verkligen fram emot ett nytt framgångsrikt 2016 tillsammans med er.

I år delar vi inte ut några personliga julklappar utan ger i stället ett ekonomiskt stöd till vårt pro bono-projekt Mercy Ships. Vi hoppas att alla våra kunder därigenom känner sig delaktiga och vi vet att många av er  delar vårt intresse för organisationen och deras fantastiska arbete. Kanske vill du också lämna ett bidrag!?
Nyhetsbrev_December_2015-1

Vi önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Birgitta & Ann-Sofie

 

 

Kommentarsfältet är stängt